lördag 26 november 2011

Adventspyssel

Att inte veta hur det blir med jobb framöver stör mig nog mer än vad jag egentligen vill erkänna. Jag är helt övertygad om att det kommer att lösa sig. Det är bara jobbigt att inte veta på vilket sätt det kommer att lösa sig. Blir nog lite stressad av det.

Men för att skingra tankarna lite har jag ägnat mig åt helt andra saker än jobbgrubblande i helgen. Det är ju faktiskt första advent i morgon!

Jag har pysslat med ljus, blommor och mossa:
Den här "krukan" syns lite dåligt, men det är en trälåda i gammalt "snitt" där det är inetsat "God Jul" i rött mitt på. Denna hittade jag på Stallqvarn (se nedan).


Jag har också shoppat på loppis. Både på Tändstickområdets loppis (där fyndade jag slalompjäxor till Isak, gympaskor åt Engla, Hockeyklubba åt Elias och lite kläder åt mig!) Men även på Stallqvarn. En fullständigt bedårande shoppinguppelvelse om du frågar mig! En härlig blandning av gammalt och nytt. Allt i härlig retrostil. Det är verkligen helt galet att jag aldrig varit där tidigare!


Med mig hade jag de bästa av vänner.


Den här skivspelaren var lite för dyr, men så fantastisk att jag var tvungen att fota den!


Efter shoppingturen blev det bak: Saffransbullar med fyllning av smör och vit choklad. MUMS! Vill man smaka kan man komma hit på tisdag kväll, då vankas det glöggmys och House of Lola visning. Missa inte!
 I morgon börjar adventsfirandet på allvar. Ser verkligen fram emot att tända första ljuset.

Önskar er alla en fortsatt fin helg1

1 kommentar:

  1. Hej!

    JAG KIKAR IN FRÅN JULSWAPPEN. SER OM DU UPPDATERAT OM JOBB ;) KIKA GÄRNA IN HOS MIG SÅ FÅR DU SE VART JAG SKA JOBBA.

    Kram / Maria

    http://www.mariasdagbok.blogspot.com/

    SvaraRadera