söndag 20 november 2011

Helgen snart överJag önskar jag kunde vila. Liksom bara lägga mig ner och inte göra någonting alls.  Men det tar ungefär 3 sekunder så är jag på benen igen och slår in paket/ kollar webshoppar efter julklappar/ virkar lite på en mössa (som f.ö. kommer bli totalt misslyckad)/ lagar middag/ bakar eller ger min man lite massage. Tänk om jag bara kunde strunta i att göra så mycket? Jag blir alldeles för rastlös av att sitta still.

När jag ska ta det lugnt och dricka en kopp kaffe så händer det inte allt för sällan att jag häller upp koppen och medan jag plockar fram något tilltugg så hinner jag glömma mitt kaffe och påbörjar något annat. Så står kaffet där och blir kallt.

Eller ta mitt pysslande. Jag har inte mindre än 5 olika stick/virk-projekt i gång. Men jag tappar liksom motivationen för något och sen när andan faller på börjar jag på något helt annat.

Vad tyder detta på? Har jag för mycket energi eller för lite ro?

Måste lära mig att vila. Hur gör man det?

I kväll ska i alla fall maken på bio och då tänker jag sitta och titta på en romantisk komedi. Helt själv och utan att "blippa" med min iphone. Så, all ni Wordfeud -vänner out there, jag kanske inte lägger några ord mer i kväll!

1 kommentar:

  1. Åk på retreat! Då varvar man ner. Men jag å min sida skulle önska lite av den där energin du har. Finns mkt jag skulle vilja göra här hemma, men jag bara vilar, det är jag iaf duktig på ;-) Haft en så skön söndag! Hoppas och tror på mer energi imorgon! Ha en fin vecka!

    SvaraRadera