torsdag 17 november 2011

Stressad... Eller?

Den senaste veckan har jag typ inte sovit. Jo, jag har sovit, men ack så dåligt. Vrider och vänder mig, av och an. Kan plötsligt inte andas, så jag måste upp och ta min astma medicin, så kör maken i gång tvättmaskinen mitt i natten så vaknar man av det. Suck och stön. Vad är det för fel? Jag somnar inte särskilt tidigt heller. Mycket märkligt, för jag brukar somna väldigt ovaggad senast runt 22-tiden.

Några teorier har jag dock..:

1. Kanske håller på att bli förkyld (igen och så här länge...? njää kanske inte ändå)

2. Lite stressad över att inte veta vad som händer jobb-mässigt efter nyår..? Kanske, men jag KÄNNER mig inte så stressad. Fast visst tänker jag på det.

3. Kanske är det lite mycket på jobbet (fast jag älskar det och tycker det är väldigt roligt!) och jag får svårt att varva ner? Ja... Mycket möjligt.

4. Eller så är det min envetna axel som stör mig. Den är fortfarande inte helt bra, även om den är bättre. Dessutom har jag numera mer eller mindre ständig träningsvärk i rygg/axelpartiet av all träning jag kör. (Min sjukgymnast har beordrat daglig ryggträning). Kanske kan vara en liten del av problemet.


Hur som helst så är jag trött på att inte kunna sova. Haft sprängande huvudvärk hela dagen, förmodligen pga sömnbrist. Så i natt hoppas jag unna sova lite bättre...

I morgon är det fredag och fredag means ledigt! Ska försöka orka med lite roligheter! Till exempel fixa barnens paketkalender... :-)

På återseende mina fina!

1 kommentar:

  1. Men kära! Det låter ju superjobbigt!! Hoppas du får sova i helgen nu!!! Kram!

    SvaraRadera