lördag 27 augusti 2011

Gräsänkedag

Idag har Elias och Tomas åkt i väg till Motala för att kolla in Eric Saade och hans konsert. Kul för dem! Men vad hittar man på här hemma då? Isak var på kick off med ungdomsgruppen i kyrkan så det var bara tjejerna hemma. Vi har haft en riktig mysdag. Kvalitetstid med ett av barnen, det är icke att förakta!

Dagen började med att vi åkte till Bymarksvallen där Engla skulle sela sitt livs första poolspel i fotboll. Med matchdräkter och allt! Det var ett härligt gäng tjejer med föräldrar och det hela var riktigt trevligt. Ena BSK-laget vann samtliga matcher, det andra förlorade alla, så det jämnar väl ut sig... ;-)

Engla sa på vägen dit att det bara var viktigt att vinna. För kul har man ju inte när man spelar fotboll! jag frågade då varför hon spelar fotboll om det nu inte är roligt: "För att DU vill att jag ska spela!"
Som väl var så sken hon som en sol efter matcherna (hon var i det förlorande laget) och sa att fotboll är hur kul som helst och det ska hon absolut inte sluta med! Blev ju lite rädd där ett tag att jag tvingat in henne i nåt hon inte riktigt vill själv!!

Efter ett par timmars fotbollsspelande traskade vi då ner till stan.


Det blev MCDonalds, vem har förresten sagt att det inte går att äta LCHF där? Det är ju bara att beställa t ex en big tasty utan bröd och med en side salad. Gott och mättande och inte särskilt onyttigt. Att jag inte kommit på det tidigare?!


Efter lite shopping plockade vi upp en fullständigt utsliten 13-åring i kyrkan och så släpade vi på shoppingkassar och väskor till bussen (ja, maken har bilen...).


Väl hemma dumpade Isak bigtime efter att ha ätit lite pannkakor. Han la sig och somnade och sover fortfarande. Gissar att han sover för natten?

Jag och Engla däremot fick lite ny energi efter middagen och cyklade till Domsand för ett kvällsdopp. Årets sista? Hur härligt som helst var det i alla fall i Vätterns klara vatten.


Nu blir det soffhäng, tända ljus och godis resten av kvällen.

Och det blev morgon och det blev afton även denna gräsänkedag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar