söndag 16 oktober 2011

Rivning pågår

Maken får sina ryck ibland, jag älskar inte oredan han ställer till när han får sina ryck, men jag älskar resultatet!  Just rivning verkar vara hans grej. Något år efter att vi flyttat in i villan där vi bor rev han en stor vägg mitt i övervåningen. Det blev ett rysligt dammande och en massa bråte. MEN så snyggt kök med köksö och öppen planlösning det blev sen! Folk kommenterar fortfarande den härliga rymden och känslan man möts av när man kommer in i vår lilla sockerlåda och möts av ett stort och rymligt kök/vardagsrum/uterum. På framsidan ser vårt hus inte alls mycket ut för världen, det lovar jag!

Så i somras var det då dags igen. efter att ha varit ledig från jobbet ett par dagar började tydligen inspiration till rivning göra sig påmind igen. jag satt och solade och hörde plötsligt ett brak i källaren. Rivning av vår bastu pågick!

Där landade det sen ett par månader. Men i dag var det åter dags. Väggen mellan den forna bastun och vårt ducshrum/toalett levde riktigt farligt och revs ner med buller och bång.

Oredan som DET lämnade kanske ni kan föreställa er! Men samtidigt börjar ett litet hopp visa sig. Vad stort badrummet blir! Och, det faktiskt kanske till och med BLIR ett badrum med massagedusch och hörnbadkar med bubbel! Oredan lät vi förövrigt äldste sonen ta hand om, till en inte allt för oansenlig ersättning.Nu är det alltså bara lite bilande av betonggrunden, omdragning av avlopp, lite golvspackel, en massa fuktspärrar och tätande, lite kakel och klinker och ny badruminredning som saknas. Så har vi ju ett alldeles nytt och fräscht badrum!

Men maken pratar redan om en annan vägg som kanske borde rivas...?

Piece of cake!

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar