onsdag 18 juni 2014

Järabacken!

I dag var det åter igen dags för Team nordic trail- träning. Var inte ett dugg laddad innan. Trött och seg efter mycket administrativt arbete på jobbet. Men en betald träning i grupp bangar man liksom inte. Inte om man inte är riktigt ordentligt sjuk eller skadad. Så, i väg bar det ändå.

I dag var det backträning på schemat och i min lilla värld tänkte jag att det nog skulle vara någon av de indre backarna i närheten av Öxnegården. Men, vår tränare Johan hade andra planer. Det blev backträning i Järabacken! Järabacken är en slalombacke.Vi körde först 2 intervaller med 2 minuters uppförslöpning. Sedan 2 gånger 1 minut och sist 2 gånger 30 sekunder. Det var riktigt uppmuntrande att känna att benen blev mjölksyretunga men ändå orkade jag nästa intervall efter lite vila. Hade även krafter kvar att jogga tillbaka till gården efteråt. Gött!

Vi verkar vara ett riktigt härligt gäng och det ger en sån enorm energi! Ångrar inte en sekund att jag började med detta! Detta är precis den typ av motivationsinjektion jag behöver i löpningen!

Längtar faktiskt redan nu efter morgondagens långtur och nästa veckas Team nordic trail träning.Härliga sommar!

2 kommentarer:

 1. Men vad kul det låter!

  Jag sprang med Löpargruppen på LO i höstas.
  Det var också väldigt peppande. O man orkade mkt mer där än hemma...!!

  Kör på! Du är grym!!

  Jeanette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har alltid trott att jag gillar att springa själv, men ju mer jag springer med andra desto mer inspirerad blir jag! Lugna turer på egen hand le också härliga, men på ett annat sätt. :-)

   Radera