måndag 25 augusti 2014

Milstolpe!

Igår var planen att springa ca 10 km trail. Fick tipset att trappa ner distansen lite inför halvmaran på lördag för att riktigt kunna ge järnet i loppet! Så, istället för att som först var tänkt springa 20 km blev det alltså 10 km. Och med den turen nådde jag faktiskt en riktig milstolpe! När jag reggade turen på jogg.se ser jag att jag passerat 1000 km i år! Jag har alltså sprungit lite drygt 100 mil i år! Not bad!

Vore ju coolt att komma upp i 200 mil innan året är slut, men det kanske inte är rimligt. Att springa lika långt på 4 månader som jag hittills gjort på 8 månader. Det skulle ju innebära en fördubbling av distansen... Men det är inte utan att jag är frestad att prova! I vilket fall är mitt nästa mål (efter sälen-loppet) att börja öka på distansen så att jag såsmåningom kommer upp i en maraton.

Problemet är bara att jag skulle behöva ett par nya skor i så fall. Igen. Mina asics, som jag har när jag springer på asfalt, är riktigt slitna nu. Nästan hål i hälkappan och dämpningen är minst sagt stum.
1 kommentar:

 1. Good job!
  Spännande att höra om loppet på lördag...!!
  Massa lycka till!!!

  Är du medlem på jogg.se...?
  Jag kör deras halvmara-träningsprogram.

  Kram J

  SvaraRadera