fredag 23 september 2011

Dagbok

En blogg ska ju vara en slags dagbok. Nu på senare tid har det kanske inte vart just ett inlägg per dag. Men här kommer i alla fall en uppdatering.

I dag är det lördag (chocking!) och maken är på kickoff med jobbet. jag däremot hade planerat att spela fotboll med Elias lag det är sista träningen: föräldrarna mot barnen) men jag vaknade dunderförkyld. Sen var det tänkt att jag skulle träna body balance med en vän, men samma förkylning sätter nog käppar i hjulet för det med. Känns som det blir en lugn hemma dag. Barnen ska leka med kompisar och jag får väl läsa, eller nåt!

I morgon bär det av till Liseberg! Ska bli så kul, sist vi var där så var Engla ett år, så det blir lite av en förstagångs upplevelse för både Elias och Engla. :-)

1 kommentar:

  1. visst är det en slags dagbok, men jag är verkligen en "periodare". Ibland skriver jag flera inlägg/dag och sedan kan det gå veckor. Ibland snöar jag in på recept, kläder, musik, träning eller något annat och ägnar alla mina inlägg åt detta. Sedan byter jag fokus och skriver om nå't annat. Men är det inte det osm är livet? Att den ena dagen inte är den andra lik.

    Kram!

    SvaraRadera