torsdag 21 maj 2015

Göteborgsvarvet nästa!

Jag har ju lite av en crush för roliga lopp. Och även om jag gillar trail så är stadsloppen absolut inget att förakta, särskilt inte Göteborgsvarvet som är en enorm folkfest! och döm då om lyckan när en arbetskamrat till mig erbjuder mig en startplats helt gratis! Nu springer jag ju i en annans namn (jag heter numera Joakim ;-) men folkfest blir det ju ändå, och medaljen tänker jag behålla! För jag planerar ju såklart att gå i mål.

I vanliga fall brukar jag inte sätta upp något tidsmål, men just nu känner jag mig faktsikt i bra form och jag har sprungit mycket trail så på 21 km asfalt borde jag kunna ösa på lite. Så, mitt mål blir att springa på 2 timmar eller under det. Det borde ju vara ett ganska rimligt mål, men går det inte tänker jag inte deppa ihop för det.

Har i alla fall bett maken ordna så att klockan visar farten hela tiden, så får jag sikta på att ligga på 5:30 fart ungefär. Vädret ska ju vara i det närmaste perfekt också och jag är ju van att springa långt utan både vätska och energi så planen blir att dricka vatten i kontrollerna om jag känner mig törstig, annars inget. Laddar ju såklart med rejäl frukost och en lättare lunch innan också. Min starttid är 15:07.

Enda kruxet just nu är hur jag tar mig dit och hem. Har lite olika förslag på gång så det löser sig. :-)

Tjoho! varvet nästa! Det trodde jag verkligen inte!

2 kommentarer:

 1. Kuul!!
  Du kommer klara det galant!
  O kan du hålla den farten - superbra!!
  Själv vore jag superglad om jag kunde hålla det tempot i 5 km Haha!!!
  Lycka till!! <3

  SvaraRadera
 2. Får man önska ett bogginlägg om halvmaran? ;)
  Nyfiken på upplägget!

  Kram J

  SvaraRadera